Verkoop occasie motorhomes


* KWALITEIT

Ghentmotorhomes gaat enkel voor verkoop van kwalitatieve en jonge occasie motorhomes, welke met de meeste zorg worden uitgekozen.


* BETROUWBAARHEID

Bij Ghent Motorhomes vindt u enkel jonge occasie mobilhomes te koop die in een uitmuntende staat verkeren. Onze eigen mobilhomes worden verkocht met 1 jaar waarborg en zijn uiteraard voorzien van een carpass. Bij elke aflevering wordt de bediening van de mobilhome, toestellen etc uitgebreid gedemonstreerd.* PRIJS

Ghent Motorhomes zorgt voor een goede deal. Wij zijn het alternatief bij uitstek voor de prijsbewuste koper die op zoek is naar een bijna nieuwe of recente tweedehandse mobilhome.  Lage kosten zorgen voor lage prijzen. Wij hebben geen dure showroom of meerdere personeelsleden.  We houden onze vaste kosten bewust laag zodat we onze occasie motorhomes voordeliger kunnen aanbieden.* ERVARING

Na jarenlang zelf met de motorhome op reis te gaan beschikken we over een ruime kennis. Door onze opgebouwde kennis en ervaring krijgt u een aangepast en eerlijk advies over welke mobilhome perfect bij u (en uw gezin) past.


* PERSOONLIJK

Bij Ghent Motorhomes vindt u een persoonlijk contact. Als u besluit om een mobilhome bij Ghent Motorhomes aan te kopen is het mogelijk dat wij uw motorhome overnemen of wij kunnen deze verkopen op commissie. 

Aankoop occasie motorhomes

OPTIE 1: rechtstreeks

Uw motorhome rechtstreeks aan Ghent Motorhomes verkopen


* Eenvoudig en snel

De motorhome wordt rechtstreeks door ons aangekocht en volledig betaald.  Daarna zullen wij uw mobilhome verkopen.  U heeft geen last van bieders, nep-bieders, testpiloten, koopjesjagers, twijfelaars, ruilers en andere.


* Veilig

U verkoopt aan een geregistreerde handelaar. Wij betalen met overschrijving en niet met grote sommen cash. Dit is trouwens bij wet verboden.
U kan dus uw mobilhome verkopen op een veilige manier.


* Prijs

Wij proberen steeds de hoogste prijs te geven. Als kleine onderneming hebben we weinig kosten. U kan dus uw mobilhome verkopen aan een correcte prijs.


* Kwaliteit

Wij gaan enkel over tot aankoop van occasie mobilhomes die in zeer goede staat zijn.OPTIE 2: op commissie

Uw motorhome verkopen op commissie


* Verkoop

Eens de mobilhome bij ons is gestald zorgen wij voor de verkoop. U heeft geen last van bieders, nepbieders, testpiloten, koopjesjagers en andere. U hoeft niet meer tevergeefs thuis te wachten op niet nagekomen afspraken.

Uw motorhome verkopen kan niet eenvoudiger.


* Veilig

Alle mobilhomes worden binnen in onze afgesloten locatie geplaatst. Bezoeken vinden enkel plaats op afspraak.

We zorgen ervoor dat de mobilhome proper staat en op walstroom staat.

U blijft eigenaar van uw mobilhome totdat de verkoop is afgerond.


* Prijs

In samenspraak met u wordt de verkoopprijs vastgelegd.  Hierdoor kan de motorhome binnen een aanvaardbare termijn worden verkocht.

Het commissieloon bedraagt 1000 euro. U hoeft deze commissie pas te betalen nadat de motorhome door ons werd verkocht. De mobilhome wordt bij ons de eerste maand gratis gestald. (volgende maanden: 100 euro per maand).


* Transparantie

Bij verkoop betaalt de nieuwe eigenaar door middel van een gecertificeerde bankcheque of overschrijving. Deze transactie wordt uitgevoerd op naam van de verkoper. Uw motorhome verkopen gebeurt op een transparante manier.


* Kwaliteit

Wij gaan enkel over tot aankoop van occasie mobilhomes die in zeer goede staat zijn. Wij verwachten dus van uw mobilhome hetzelfde.